It is currently 07 Sep 2010, 03:09

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Caanoo - Nástupce GP2X Wiz 
Author Message
-: 16-bit Player :-

Post Re: Caanoo - Nástupce GP2X Wiz
Na PlayAsii maj asi předběžnou cenu 150 USD

10 Jul 2010, 13:35
Profile ICQ
-: 128-bit Player :-

jj, ED psal, ze doporucena koncova cena je 150 USD. V EU to s dani blizi 150 jurum, tak to tak pry bude prodavat.
kdo chce usetrit a riskovat objedna v PlayAsii, kdo chce zaruku dle pravidel EU, bere u ED :-)

10 Jul 2010, 15:30
Profile

Otázka je jestli to GP2X Caanoo bude vubec někdo chtit.

11 Jul 2010, 11:59
Profile ICQ

No ja mam pocit, ze par lidi je kvuli tomu na GPH nastvanych. Nekterym to prijde jako podpasovka, ze takto rychle nahrazuji Wize necim novym, jinym zase vadi analogovy ovladac misto D-Padu. Obecne by (na GP32x foru) uvitali vice pece o pripominky "uzivatelu" a mene razatnich inovaci. Zvlaste, kdyz ty inovace jim pripadaji jako cesta zpet, ci nekam uplne bokem. Uzivatelu v uvozovkach jsem napsal, protoze ona skupina na GP32x je preci jenom hodne specificka. Jedna se o uzivatele technicky zkusene, ale hlavne hodne hrajici a emulujici.
GPH, podle vseho, prodava radove desitky tisic techto zarizeni predevsim v Korei. Zapadni trh je (podle me) prilis nezajima, a navic maji takovy ten asijsky pristup: "nebojte se, budete zpokojeni, je to pekne, davame tomu peci, urcite to bude fungovat,..." No a pak proste udelaji jino verzi, kdyz tamta se holt nejak nepovedla :-)
Canoo ma plny USB host, coz je prima. To meli udelat uz u Wize a nemeli by problemy s dodelavanim specialniho WIFI. Byt to nebude az takova specialita, proste udelaji dratovou propojku na ten jejich EXT port. NAvic ma byt WIFI bazmek pouzitelny jak na Canoo, tak na Wiz. Nicmene Canoo zase pry nema jednoduse vymenitelnou baterku. Ja teda nevim, co by takova vymena obnasela, ale pokud by se to melo rozsroubovat a pak uz by sla vymenit, tak mi to prijde OK.
---
Suma sumarum, muj nazor:
Kdybych chtel koupit detem nejakou herni konzoli, do ktere bych mohl nahravat hry, jake ja chci, tak Wiz, respektive Canoo, by mohla byt dobra volba. Ovsem to plati i pro Dingoo. Vzhledem k tomu, ze moje deti USB hosta asi nevyuziji, tak bych mozna koupil spis levnejsi Dingoo. Pokud by se casem blyskalo na multiplayerovky, ktere by mohli fungovat jak na Wiz/Canoo, tak na Pandore, zvazil bych Canoo. Wiz konci a Canoo dost mozna za rok take nahradi necim novym.
Mam Pandoru, protoze pouha herni konzole mi nic moc neprinasi. Hraju pomerne malo, spise prilezitostne a hlavne browsdam net. Nicmene Canoo mi neprijde az tak zla volba. Nejsem schopen posoudit rozdil mezi analogovym ovladacem a DPadem. Kazdopadne do noveho Nintenda ci Sony bych nesel, toradeji koupim prave Canoo.

12 Jul 2010, 09:46
Profile
Site Kapitan
Site Kapitan

GPH se mi prestava libit od te doby co udelali Wizz.
Detem bych koupil radsi Dingoo A-320 nez tyhle dve masinky o kterych si nevim co mam myslet. Wiiz mne nepresvedcil a ten novej nastupce bude stejnej bazmek predpokladam. takze GP2X rulezz !!!!

Klikni: HS_Nick: JAN
Image

Image

12 Jul 2010, 14:46
Profile E-mail ICQ WWW
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2